GPC Poker&Spa s-a incheiat cu succes !

🎉 Turneul de poker GPC Poker&SPA, desfășurat pe litoralul românesc, s-a încheiat cu succes după cinci zile intense de acțiune!

😃 Pe lângă evenimentul principal, cu un premiu garantat de 250.000 de lei, am organizat și două side event-uri care au adus entuziasm și competiție în cadrul evenimentului.

🥊 Primul dintre acestea a fost NLK K.O, care a atras 100 de participanți pasionați de poker. În calitate de invitat special, luptătorul cunoscut Daniel Corbeanu a dat culoare evenimentului și a impresionat pe toată lumea, obținând locul 3. El a oferit câștigătorului, Stefan Dima, o pereche de mănuși speciale și premiul GPC în valoare de 4.000 de lei. 💪

🏆 Al doilea side event, numit Monster Stack, a avut loc în ultima zi a competiției și a fost extrem de palpitant. Liviu Serban a triumfat în acest side event și a plecat acasă cu un premiu în valoare de 1.700 de lei.

💰 Pe lângă aceste turnee, am avut și parte de jucători de cash game care au adus adrenalina jocului la mesele noastre. Ei au jucat la diferite mize, atât la Texas Hold’em, cât și la Omaha, demonstrând abilități impresionante în pokerul cash.

🃏 Evenimentul principal, cu un număr impresionant de 229 de intrări, a depășit cu mult premiul garantat, ajungând la suma impresionantă de 256.410 lei. A fost o experiență extraordinară pentru toți cei implicați, și ne bucurăm să vedem că pokerul continuă să atragă pasionați din toată țara. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem din nou la anul! 🌊

#poker#gpcpoker#pokertournament#finaltable#winner

Gentlemen's Poker Club

ARE YOU OVER 18 YEARS OLD?

You must be 18 years or older to access this website