GGPoker se alatura SUMMER FESTIVAL !

Bine ați venit în arena pokerului de elită! Gentlemen’s Poker Club (GPC), cel mai mare club de poker live din România și unul dintre cele mai spectaculoase din Europa, împreună cu GG Poker, titanul pokerului online, vă invită cu mândrie la grandiosul Summer Festival.

Acest festival nu este doar un eveniment, este o sărbătoare grandioasă a pokerului, cu un fond de premiere garantat de €200.000! Și pentru jucătorii cu ambiții mai mari, oferim un Highroller cu un premiu garantat de €50.000. Nu ratați acest moment unic!

Și surprizele nu se opresc aici. GG Poker pregătește un Mega Satelit online cu 20 de pachete garantate. Fiecare pachet este evaluat la €700, cu un buy-in de €550 și €150 cash. Aceasta este șansa dvs. de a vă încerca abilitățile pe o scenă internațională.

Dacă ești nou în lumea GG Poker, avem o ofertă irezistibilă pentru tine. Folosind codul GPC și o depunere minimă de 25$, îți oferim intrarea de 55$ la Mega Satelit. Dar bonusul tău de bun venit nu se termină aici. Poți alege între două opțiuni seducătoare: fie recompense de 100$, fie un bonus de 100% din valoarea depunerii tale, până la suma de 600$.

Alege bonusul de 100% și vei primi suma echivalentă creditată în balanța bonusului tău, care se transformă în bani reali pe măsură ce joci. La fiecare 5$ plătiți ca rake net sau taxe de turneu, deblochezi 1$ din bonusul tău. Optează pentru recompensa de 100$ și primești alte bonusuri exclusive!

Și nu uita, validarea contului tău vine cu un bonus suplimentar, fără a fi necesară o depunere. 15$ in tichete si 25 de rotiri gratuite la Casino.

Pe 1 și 5 iunie, la ora 20, avem în program doi sateliți freeroll garantând 1.100$ (20 de bilete pentru Mega Satelit) cu rebuyde 1$, oferind șanse multiple de a ajunge la marele eveniment.

Mega Satelitul Summer Festival va avea loc online pe 7 iunie, la ora 20. În prealabil, pe 6 iunie, la ora 20, te așteptăm la un alt satelit cu 100 de bilete garantate pentru Mega Satelit.

Deci, ce mai aștepți? Înscrie-te acum, pregătește-ți cărțile și intră în joc! Nu rata șansa de a participa la cel mai incitant eveniment de poker al verii! Ne vedem la mese!

Gentlemen's Poker Club

ARE YOU OVER 18 YEARS OLD?

You must be 18 years or older to access this website