Gentlemen’s Poker Club București: un club premium pentru Poker

Conținut articol

În inima Bucureștiului, clubul nostru se distinge prin mediul profesional și primitor creat pentru pasionații jocului de poker. Gentlemen’s Poker Club București reprezintă destinația ideală atât pentru amatorii de poker, cât și pentru profesioniști. Oricine ne trece pragul va găsi aici oportunitatea de a se bucura de o experiență unică de a juca poker într-un cadru premium. Urmând succesul primului club sub marca GPC din Timișoara, GPC București continuă tradiția, consolidându-se rapid ca un punct de referință pe harta pokerului românesc.

O istorie scurtă a Gentlemen’s Poker Club București

Începuturile Gentlemen’s Poker Club din București marchează o nouă eră în comunitatea de poker din România. Deschis în Noiembrie 2022 ca urmare a popularității crescânde a primului club deschis din Timișoara, GPC București a adus împreună pasionații de poker într-un spațiu dedicat exclusiv lor.

Experiența unică la GPC București

La Gentlemen’s Poker Club București găsești peste 20 de mese de poker, dealeri acreditați și un staff foarte bine pregătit pentru ca tu ca jucător să te bucuri de cea mai bună și completă experiență pe durata timpului petrecut aici.

Evenimente zilnice de poker cash și turnee

Fiecare zi este o ocazie de a participa la diferite evenimente captivante de poker. Jucătorii pot alege între jocuri cash desfășurate zilnic începând cu ora 11:00 care continuă până în zori, cât și de turnee provocatoare ce testează abilitățile și strategiile – pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre, ne poți urmări pe paginile noastre de Facebook și Instagram. Toate detaliile despre evenimente și turnee pot fi găsite în aplicația „Let’s Poker”.

Masa televizată săptămânală

În fiecare zi de Miercuri de la ora 19:00 găzduim o masă de poker televizată. Pentru a participa la Contender Series – 5/10 lei tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii până în ziua de Luni anterioară la nr. de telefon 0728 055 035 pentru a-ți asigura locul la masă. Cel mai probabil ne-ai văzut pe canalul nostru de YouTube: dacă nu, poți găsi aici seriile anterioare.

Cash Mania: Eveniment lunar de neratat

În a doua săptămână a fiecărei luni găzduim turneul „Cash Mania”, care culminează cu evenimentul „Super Sunday” – cel mai mare eveniment cash al lunii, atrăgând jucători din întreaga țară în căutarea celei mai mari doze de adrenalină.

workshop poker, maini de poker, flyer cu explicatia mainilor de poker, workshop gpc

Workshop-uri lunare pentru a învăța să joci poker

Unul dintre planurile noastre este organizarea de workshop-uri lunare, deschise tuturor celor interesați să învețe tainele pokerului. Aceste sesiuni educative sunt o oportunitate excelentă de a dobândi cunoștințe valoroase, indiferent de nivelul de experiență. Angajamentul față de educația în domeniul pokerului rămâne o prioritate, cu planuri de a oferi și mai multe resurse și oportunități de învățare pentru comunitate. 

Începând cu luna Martie 2024 la Gentlemen’s Poker Club ai șansa de a te înscrie la un workshop unde poți veni să înveți să joci poker. Da, chiar așa! Workshop-ul cuprinde o sesiune de predare, urmat de preluarea întrebărilor participanților, iar apoi se va juca un turneu de poker! Astfel, vei avea parte de o experiență completă a ceea ce înseamna să joci poker în cel mare mare club!

De ce să alegi GPC București?

Indiferent de nivelul tău de cunoștințe în poker, aici găsești adversari pe măsură, o comunitate închegată, staff de calitate care se asigură că tu beneficiezi de cea mai bună experiență și cele mai mari premii întâlnite într-un club de poker!

Ce stiluri de poker se joacă în clubul nostru

La Gentlemen’s Poker Club găsești atât jocuri de poker în stil Texas Holdem cât și Omaha! Pentru mai multe detalii, aici găsești regulamentele noastre atât pentru turnee, cât și pentru jocurile de cash.

Infrastructură de top și servicii premium

Clubul se mândrește cu facilități de ultimă generație și servicii impecabile, astfel încât fiecare vizită să fie o experiență de neuitat. La barul nostru vei găsi tot ceea ce îți dorești, de la cafea până la cele mai rafinate băuturi – reamintim, totuși, că este nevoie să ai peste 18 ani pentru a putea intra la Gentlemen’s Poker Club.

Siguranța jucătorilor este pe primul loc la noi

Unul dintre lucrurile cu care ne mândrim în clubul nostru de poker este conduita jucătorilor – ne-am dorit ca toată lumea să fie binevenită aici, și așa s-a întamplat. Clubul nostru se adresează atât jucătorilor începători, recreaționali, cât și celor profesioniști, iar toți vor fi tratați în mod egal – indiferent de vârstă!

masa de poker gpc bucuresti, gentlemen's poker club, gpc, jucatori de poker bucuresti

Comunitate

Le suntem recunoscători tuturor celor care fac parte din comunitatea GPC, care este în continuă creștere! La Gentlemen’s Poker Club sunt atât jucători frecvenți de poker, cât și jucători amatori care aleg să petreacă timp de calitate alături de prieteni aici, schimbând peisajul teraselor și cluburilor! Aici vin jucători din toată România, cât și mulți străini care apreciază tot ceea ce am construit de-a lungul timpului.

Cum să te alături clubului Gentlemen’s Poker Club

A deveni membru al comunității GPC este un proces simplu, deschis tuturor iubitorilor de poker. În primul rând, este nevoie să fii major și prima dată când ajungi la noi vei trece prin procesul de înregistrare în clubul nostru, în baza buletinului. Așa că asigură-te că îl ai la tine și că este valabil! 

Procesul este ușor și durează doar câteva minute. Colegii noștri de pe floor te vor ghida spre ghișeul unde poți face înscrierea! Tot la acel ghișeu va trebui să ajungi inclusiv în momentul în care te înscrii la orice turneu sau joc de poker. De acolo vei primi un bilet care va desemna masa la care vei juca, cât și poziția ta la masă.

Unde ne găsești

Locația noastră este una centrală, chiar în inima Bucureștiului. Găsești clubul nostru în incinta magazinului Cocor, zona Unirii: Bd.I.C. Bratianu. Nr. 29-33, Sector 3, București. 

Concluzie

Alegerea de a vizita Gentlemen’s Poker Club București nu este doar o decizie de a juca poker, ci și o promisiune a unei experiențe care depășește jocul. Este locul unde pasiunea, excelența și comunitatea se întâlnesc, oferind o destinație de neuitat pentru orice iubitor de poker.

Gentlemen's Poker Club

ARE YOU OVER 18 YEARS OLD?

You must be 18 years or older to access this website