Cash-Mania ofera Cazare gratuita !

Vesti bune pentru jucatorii de cash din afara Bucurestiului !

Suntem încântați să vă anunțăm că Gentlemen’s Poker Club v-a pregătit o ofertă specială pentru evenimentul nostru CASH-MANIA, desfășurat în perioada 8-11 februarie! Cu gândul la confortul și bucuria voastră, am luat decizia de a oferi cazare gratuită pentru o cameră dublă, condiționată de participarea voastră la minim 20 ore de poker în club, la miza de 5/10 lei.

Dacă preferați intimitatea unei camere single, vă aducem o reducere de 50% la tariful de cazare. Hotelul Liad, amplasat la doar 8 minute de mers pe jos de clubul nostru de poker, vă oferă nu doar o experiență de joc memorabilă, ci și un refugiu plăcut pentru odihnă.

După succesul rasunător din luna ianuarie, în care sute de participanți au jucat mii de ore de poker de înaltă calitate la GPC, am decis să aducem acest festival de cash și în luna februarie.

💰 Pregătiți să vă testați abilitățile și să vă bucurați de experiența de neuitat a jocului de poker! În cadrul CASH-MANIA, punem la bătaie incredibila sumă de 100.000 de lei în jocul fiselor pentru toate mize! Este o oportunitate unică de a vă măsura forțele cu alți jucători pasionați și de a câștiga premii fabuloase.

🌟 Evenimentul atinge apogeul în ziua de 11 februarie, odată cu vestitul Super Sunday! Premiile vor fi acordate din 30 în 30 de minute, oferindu-vă șansa de a pleca acasă cu recompense demne de un adevărat campion. Nu ratați această ocazie de a vă alătura comunității noastre și de a vă bucura de intensitatea și excitația oferite de CASH-MANIA.

 Vă așteptăm la mesele noastre de poker pentru o săptămână plină de acțiune și emoții!

Gentlemen's Poker Club

ARE YOU OVER 18 YEARS OLD?

You must be 18 years or older to access this website