Deschiderea Gentlemen's Poker Club București​

Un nou club de poker se deschide în centrul Bucureștiului:
Gentlemen’s Poker Club.

GENTLEMEN’S POKER CLUB TIMISOARA impreuna cu ACE ( Alex Crețu Events) si THOR- Sală de jocuri inaugureaza marti, 01 noiembrie 2022,
GENTLEMEN’S POKER CLUB-BUCURESTI

Scopul este acela de a deveni cel mai sigur și plăcut loc de întâlnire pentru oricine vrea să experimenteze jocul de poker, să-și încerce norocul la sloturi și ruletă sau să socializeze într-o atmosferă de senzație.

Special pentru a serba deschiderea, 300 de cadouri personalizate sunt pregătite pentru cei care vin în club și joacă în turneul inaugural Opening Event KO – 50.000 Lei GTD sau la mesele de Cash Games.

Situat în zona Unirii, în incinta Magazinului COCOR, pe bulevardul I.C.Brătianu, nr 29-33, clubul dispune de 27 de mese de poker, 21 de sloturi, o ruletă electronică cu 5 posturi, pariuri sportive și bar.

Clubul oferă:

– Evenimente cu premii garantate, cuprinse între 3000 de lei (acordați zilnic de la orele 16:00) si 500.000 lei acordați pentru Main-Event-ul lunii.
– Formate de turneu de toate tipurile.
– Partide de cash începând cu 1/3 Lei și 100 de lei buy-in.
– Promoții la cash games cu premii de peste 100.000 de lei acordați din oră în ora pe parcursul întregii luni.
– Echipamente de joc moderne, Jackpot Happy-Hours, jackpot-uri progresive atractive și promoții de peste 150.000 lei la sloturi.

Programul de funcționare al clubului este non-stop. La locatie se poate ajunge foarte usor cu transportul în comun din orice punct al Bucureștiului, iar cei care vin cu mașina personala, o pot lasa în parcarea COCOR beneficiind de cel mai ieftin preț din centrul orașului – doar 25 de lei/zi. Mașinile electrice se pot încarca în incinta parcării.

Contact

Mihai Cosmina
PR Manager
pr@gpc.ro
Telefon:
Detalii complete pe www.gpc.ro

Gentlemen's Poker Club

ARE YOU OVER 18 YEARS OLD?

You must be 18 years or older to access this website